Discussion

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

e-postlister

Det finnes flere epostlister tilgjengelig for å tilby deg med mer informasjon om distributed.net og våre prosjekter.

Hvis du allerede er fortrolig med bruken av e-postlister, så kan du melde deg på disse ved å sende en e-post som inneholder tekste "subscribe <listenavn>" til majordomo@lists.distributed.net. Mer informasjon er tilgjengelig i vår "Hvordan bruke e-postlister".

Hvis du foretrekker å ikke motta mail, kan du kikke gjennom alle meldingene som har blitt sent til listene i arkivet.

distributed.net Lister

  • Annonseringslista (announce@lists.distributed.net) er en moderert epostliste som bare vil inneholde meldinger fra distributed.net administratorne. Meldingene er sent på engelsk. For å motta hovedlisten, send en epost som innholder teksten "subscribe announce" til majordomo@lists.distributed.net. Vennligst abonner på denne lista, viktig informasjon er sent på denne lista.
  • .plan lista er en liste brukt for å sende ut dagens .plan oppdateringer klokken 00:00 UTC. For å abonnere, send et brev med innholdet "subscribe plans" til majordomo@lists.distributed.net.

RC5 Prosjektet

  • Hvis du har spørsmål du har lyst til å sende direkte til administratorene, så kan du sende post til help@distributed.net.
  • Hovedlista (rc5@lists.distributed.net) er en moderert liste for å svare på alle dine spørsmål og diskusjoner om innsatsen. For å abonnere på hovedlista, send en melding med innholdet "subscribe rc5" til majordomo@lists.distributed.net
  • Hoved lista innholder en del trafikk, så det finnes en høydepunkt ("digest") (rc5-digest@lists.distributed.net) versjon tilgjengelig for å redusere antall epost du mottar i din postkasse. For å abonnere på høydepunkt versjonen av hovedlista, send en melding med innholdet "subscribe rc5-digest" til majordomo@lists.distributed.net
  • Hvis du har noen spørsmål om personlige proxier (personal proxy), så bør du sende dine beskjeder til proxyper@lists.distributed.net lista. For å abonnere send en melding med teksten "subscribe proxyper" til majordomo@lists.distributed.net.

Hardware lista

  • Hardware lista (hardware@lists.distributed.net) er for folk som er interessert i hardware baserte distribuert databehandlings løsninger. Muligheter inkluderer paralelle installasjoner av FPGAs, DSPs, eller billige micros. For å abonnere, send en beskjed med teksten "subscribe hardware" til majordomo@lists.distributed.net

Liste arkiver

  • Hvis du ikke har lyst til å motta noen brev, så kan du se i arkivet over alle beskjedene sent til listene ved å gå på denne linken.

diskusjon på IRC

for diskusjoner på direkten har distributed.net sin egen IRC-kanal, som heter #distributed på IRC-nettverket irc.distributed.net. For informasjon om hvordan du kan delta her, se vår "Hvordan bruke IRC".

Slagord

Slagord