Difference between revisions of "Docs/nl"

From distributed.net
Jump to navigationJump to search
Line 18: Line 18:
 
==Gebruiksvoorwaarden en Misbruik==
 
==Gebruiksvoorwaarden en Misbruik==
  
Gelieve er voor te zorgen dat het gebruik van onze software steeds gebeurt in overeenstemming met [[Legal_policy | onze gebruiksvoorwaarden]]. Enkele [[Trojans |  trojaanse paarden en wormen]] zijn reeds ontdekt om onze client te installeren, dit in strijd met onze vastgestelde voorwaarden. Gelieve andere voorvallen van misbruik te melden op [mailto:abuse@distributed.net abuse@distributed.net].
+
Gelieve er voor te zorgen dat het gebruik van onze software steeds gebeurt in overeenstemming met [[Legal_policy | onze gebruiksvoorwaarden]]. Enkele [[Trojans |  trojaanse paarden en wormen]] zijn reeds ontdekt om onze client te installeren, dit in strijd met onze vastgestelde voorwaarden. Gelieve andere voorvallen van misbruik te melden op {{sendmail|abuse}}.
  
 
==Still have questions?==
 
==Still have questions?==
  
 
Mocht je nog steeds hulp nodig hebben, mail ons dan op {{sendmail|help}}.
 
Mocht je nog steeds hulp nodig hebben, mail ons dan op {{sendmail|help}}.

Revision as of 18:15, 8 August 2010

Instructies

In deze sectie worden gedetailleerde instructies beschikbaar gesteld om je client goed te laten werken, je uit te leggen welke netwerkopties je ter beschikking hebt, hoe je je resultaten kan bekijken met behulp van de statistieken en welke overige hulpsystemen distributed.net voor je verzorgt.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen en antwoorden (FAQ) over alle aspecten van distributed.net.

Gebruiksvoorwaarden en Misbruik

Gelieve er voor te zorgen dat het gebruik van onze software steeds gebeurt in overeenstemming met onze gebruiksvoorwaarden. Enkele trojaanse paarden en wormen zijn reeds ontdekt om onze client te installeren, dit in strijd met onze vastgestelde voorwaarden. Gelieve andere voorvallen van misbruik te melden op abuse@distributed.net or email submission form.

Still have questions?

Mocht je nog steeds hulp nodig hebben, mail ons dan op help@distributed.net or email submission form.