Hoe Sponsoren

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

Hoe Sponsoren

Rechtstreeks:

Stuur giften naar:

Distributed Computing Technologies, Inc. (DCTI)
c/o David McNett
12601 Oro Valley Trl
Austin, TX 78729
USA

(Maak cheques betaalbaar aan DCTI)

Je krijgt een ontvangstbewijs en giften zijn aftrekbaar voor de belasting. Je mag, indien je dat wenst, specificeren waarvoor het geld gebruikt moet worden. Dat verzoek zal ingewilligd worden. Als je bv. wilt dat de statistiekenserver wordt geupgrade met het geld, zal dat gebeuren. Je kan bv. ook aangeven dat het geld gebruikt moet worden als prijzengeld voor toekomstige projecten. Geld waarvoor geen specificatie wordt bijgevoegd, zal in het algemene fonds terecht komen. De distributed.net-beheerders zullen dan uitmaken wat ermee gedaan wordt.

dnetware:

helping.org:

Helping.org is een gebruiksvriendelijke, one-stop online 'resource' ontwikkeld om mensen te helpen vrijwilligers te vinden en mogelijkheden te scheppen in hun eigen omgeving en daarbuiten. Het is een non-profit organisatie die geen deel claimt van donaties die dankzij hun gedaan worden.

Je kunt een bijdrage storten met elke gangbare creditcard. distributed.net ontvangt 98% van je bijdrage; de resterende 2% dekken de transactie kosten. EIN: 63-1186711

iGive:

Registreer jezelf op http://www.igive.com/html/ssi.cfm?CID=1098&MID=3206. We ontvangen tussen de 30 en 55 dollarcent per dag voor elke dag dat je de banners op hun site volgt. Ze hebben veel advertenties die je zullen interesseren!

distributed.net ontvangt tevens een percentage van een aankoop die je doet bij een van de vele verkopers die zijn aangesloten bij iGive. Van hondenvoer en koffie tot kantoorbenodigdheden: je aankopen dragen bij aan distributed.net.

Amazon.com:

Een percentage van de verkoopprijs van boeken die besteld worden via de distributed.net website gaat naar DCTI. Je kan een link volgen op Research of, als je een boek online gaat bestellen, het kadertje op dezelfde pagina gebruiken. Volg de instructies. Je moet de bestelling plaatsen via de distributed.net site, maar je bent uiteraard niet beperkt tot de boeken die wij aanraden. Elke aankoop bij amazon.com via onze site zorgt ervoor dat een percentage van de verkoopprijs aan distributed.net wordt geschonken.

PayPal:

PayPal is een gratis service van X.com. X.xom is het eerste betaalnetwerk via email in de wereld. Met PayPal kan je direct en veilig geld sturen naar iedereen met een emailadres. Je kunt ook een vriend of een groep vrienden om geld vragen. Ze kunnen je dan snel en makkelijk online geld lenen.

Gebruik PayPal om een schuldbekentenis af te betalen, geld in te zamelen voor een activiteit of om dingen te kopen en verkopen via online veilingen. PayPal maakt geld sturen en ontvangen net zo gemakkelijk als emailen!

Met meer dan 2 miljoen gebruikers, is PayPal het grootste betaalnetwerk ter wereld dat gebruik maakt van web-technologie. PayPal is de nummer 1 betaalservice voor online veilingen en DE keuze voor online communities.

Als je jezelf registreert als nieuwe gebruiker, krijgt distributed.net een doorverwijsbonus van 5 dollar. Je kan jezelf opgeven door te klikken op de onderstaande link. Nadat je jezelf hebt opgegeven, zijn jij en distributed.net allebei 5 dollar rijker!

https://secure.paypal.x.com/refer/pal=paypal%40distributed.net

Nadat je jezelf hebt opgegeven kan je PayPal direct gebruiken om een willekeurig bedrag direct te schenken aan distributed.net. PayPal zal 1.9% van de transactie inhouden voor het verwerken van de opdracht, omdat de PayPal account van distributed.net een zakelijke account is.

Ons adres voor PayPal is paypal@distributed.net


{{#html:paypal_form}}