Hur man skickar bidrag

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

Hur man skickar bidrag

Penningbidrag:

Skicka ditt bidrag till:

Distributed Computing Technologies, Inc. (DCTI)
c/o David McNett
12601 Oro Valley Trl
Austin, TX 78729
USA

(Skriv ut dina checkar på DCTI)

Du får sedan ett kvitto på mottagna pengar. Du kan givetvis, om du vill, specificera hur du vill att pengarna ska användas. Vi kommer givetvis att försöka uppfylla din önskan. T.ex. kanske du vill öronmärka pengarna till att uppgradera statsserven, eller kanske som prispengar till den som löser ett framtida projekt. Pengar vars användningsområde inte specificeras kommer att placeras i en generell pott och kommer givetvis bara att användas till ett område som distributed.net gagnas av.

helping.org:

Helping.org är en enkel online-resurs som är gjord för att låta ideella organisationer hitta stödjande människor och vice versa. Helping.org arbetar också ideellt, dvs. de tar inte ut några administrationsavgifter eller dyl. för sina tjänster.

Du kan donera pengar med vilket standard-kreditkort som helst. distributed.net får 98% av donationssumman, medan 2% går till att täcka kostnaderna hos kreditkortsföretaget. EIN: 63-1186711

iGive:

Registrera dig på http://www.igive.com/html/ssi.cfm?CID=1098&MID=3206 Vi får mellan 30 och 55 amerikanska cent/dag för varje dag du klickar på reklam-banners hos dem. Profilen som du anger vid registrering gör att du får banners som är anpassade precis enligt vad du själv vill få för typ av reklam.

distributed.net får också några procent av värdet på det du köper genom iGive:s samarbetspartner. Alltifrån hundmat, mat till dig själv, till kaffe och kontorsartiklar - dina inköp kan alltså hjälpa till att stödja distributed.net!

Amazon.com:

Några procent av de böcker du köper via vår webbsida går tillbaka till DCTI. Antingen kan du klicka direkt här: Research, eller om du tänker köpa en bok direkt på amazon.com, beställ den via ovanstående länk. Mao: Du är inte begränsad av det utbud som vi har tipsat om på ovanstående länk, utan kan köpa andra böcker från amazon.com, men för att du ska stödja distributed.net måste ordern ske via vår webbsida.