Meehelpen

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

Meehelpen

Lees eerst voldoende over het project, download vervolgens de juiste client voor je besturingssysteem en architectuur. Indien je de client installeert op een bedrijfscomputer, zorg er dan voor dat je de goedkeuring hebt van de systeembeheerder.

hoe werkt het?

Wanneer de client actief is, maakt het een verbinding met een van de proxy servers en wordt aan je computer een reeks blokken toegewezen. Elke blok bevat standaard 2^32 sleutels; de gemiddelde computer werkt zo'n blok af in ongeveer 20 minuten, hoewel het afhangt van de snelheid van je processor. Hoe meer computers we samen hebben werken, hoe groter de gezamenlijke prestatie zal zijn. Elke machine met een betrouwbare internetverbinding volstaat, zelfs als deze verbinding niet 24/24h aanwezig is. Zorg ervoor dat je de toestemming van je systeembeheerder verkrijgt indien het een gedeeld systeem is.

mailinglijsten

Indien je meer informatie wenst over de clients en de werking van distributed.net, kan je je inschrijven op een van onze mailinglijsten. Kijk eens op onze mailinglijsten-pagina voor een lijst van beschikbare lijsten. Vooral de medelingen lijst is belangrijk. Daar wordt alle belangrijke informatie naar verzonden.

internet relay chat

Indien je hulp nodig hebt kan je steeds op ons IRC-kanaal terecht. Op onze irc pagina vind je hierover meer informatie.

frequently asked questions

We hebben een FAQ online beschikbaar waarin de meest gestelde vragen beantwoord worden. Werp een blik op dit document vooraleer vragen te stellen.

internationale hulp

Wanneer je liever in je eigen taal aan iemand vragen stelt kan je op onze Regionale Ondersteuning Pagina terecht. We hebben vrijwilligers beschikbaar die e-mail ondersteuning bieden voor allerlei talen. Er bevinden zich tevens enkele websites.

slogans

Heb je een goede slogan voor de wedstrijd bedacht? Bezoek dan de slogan pagina en stuur je idee!

sponsoring

Bezoek onze Sponsoring pagina.

Ben je een echte kunstenaar? Wil je ons helpen door een advertentie-banner te maken? Onze huidige designs bevinden zich op de banner index. Wanneer je een goed ontwerp voor ons hebt, mag je ons dat altijd toesturen. Op die manier kunnen we meer deelnemers aantrekken deel te nemen. Meer details vind je op die pagina.

web advertenties

Bezoek de "how to be cool" pagina en lees hoe je een banner kan toevoegen aan je website om de RC5-wedstrijd te adverteren. Dit is een goede manier om je steun aan de wedstrijd te tonen en het geeft je website tevens wat extra kleur.

deelname met een team

Om alles nog wat interessanter te maken, hebben velen gekozen om samen te werken in een team. Indien je een team wil vervoegen, kan je in de lijst van actieve teams zeker je keuze vinden. De teams zijn vaak ingedeeld volgens besturingssysteem of hardware-platform en kunnen vaak tips geven over het gebruiken van de RC5-clients op je specifieke systeem.

recrutering

Het allerbelangrijkste: zeg het aan je vrienden, recruteer meer processoren! Hoe meer, hoe liever!