distributed.net

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

De Organisatie

Sinds de oprichting in 1997 heeft ons project de interesse gewekt van duizenden gebruikers over de hele wereld. Distributed.net's rekenkracht is toegenomen tot de kracht van meer dan 160.000 Pentium 2 266Mhz computers die 24 uur per dag, 7 dagen per week 365 dagen per jaar rekenen! Onze infrastructuur is in de loop der jaren verbeterd tot een punt waar het in staat is om tienduizenden nieuwe computers aan te kunnen. Doe mee met deze revolutionaire computerervaring. We hebben uw hulp nodig...

We Kunnen Jouw Hulp Gebruiken!

Moo!

Het is heel eenvoudig om mee te doen aan onze uitdagingen. Het enige wat u hoeft te doen is het downloaden van een klein programma, dat communiceert met ons netwerk en rekent aan onze uitdagingen. Het programma gebruikt alleen de vrije processortijd van de computer, zodat u er geen last van ondervindt als u met de computer werkt. Natuurlijk krijgt u ook het schattige koe-icoon.

Meer informatie is beschikbaar over hoe de client geïnstalleerd en ingesteld kan worden.

Recent nieuws

OGR-24 Project succesvol voltooid !

Het OGR-24 project werd succesvol voltooid en gesloten op 1 November 2004

OGRp2 van start !

Nu fase 1 van OGR (ook "OGR classic") afgewerkt is kunnen we van start met fase 2 ("OGRp2"). Clients en persoonlijke proxies zijn beschikbaar voor de meeste systemen op de clients pagina , beta clients en laatste nieuwe updates zijn ook te vinden op de pre-release pagina voor wie deze wil helpen testen. Bekijk ook zeker de .plans van bovine and decibel voor meer details.

RC5-72 clients beschikbaar!

Het RC5-72 project is nu officieel van start gegaan en draait volop sinds 3 December 2002! Om met deze uitdaging mee te doen is een nieuwe client nodig. De FAQ-O-matic is bijgewerkt met het begin van een nieuwe RC5-72 sectie.

RC5-64 afgelopen!

Op 14 Juli 2002, na 1757 dagen zoeken, is de winnende sleutel voor RSA Labs RC5-64 project met succes ontdekt via het distributed.bet project. De winnende sleutel, 0x63DE7DC154F4D039, werd ingestuurd door een Pentium 3 450Mhz in Japan met Windows 2000. We zijn klaar!

Speciale dank

ISC Midas Networks

Distributed.net wil graag hun dank betuigen aan het Internet Systems Consortium voor het doneren van veilige colocatie ruimte en bandbreedte. Het ISC heeft ons al eerder geholpen en we zijn verheugd dat zij ons ook in de toekomst willen blijven steunen om een goede service te leveren aan onze leden.

Andere coole dingen

DnetWare is nu beschikbaar! Bekijk onze lijn van distributed.net producten waaronder shirts, mokken, muismatten en meer! Dit zijn enkele andere leuke dingen om te bekijken:

Overige informatie

Wanneer je meer wilt weten over onze projecten kijk dan eerst naar onze persvoorlichting voor de mededelingen over onze eerdere resultaten; kijk daarna naar:

  • Lees onze Hoe te helpen.
  • Bekijk onze documentatie sectie.
  • Er zijn mailinglijsten waar u zich op in kan schrijven.
  • Voor internationale leden, is er de mogelijkheid contact op te nemen met een Regionale Vertegenwoordiger die vragen kan beantwoorden in uw taal.
  • Er zijn altijd mensen in ons IRC kanaal #distributed op ons persoonlijke IRC netwerk irc.freenode.net die uw vragen kunnen beantwoorden.