Hvordan gi

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

Hvordan donere?

Direkte:

Send donasjoner til:

Distributed Computing Technologies, Inc. (DCTI)
c/o David McNett
11608 Spicewood Parkway #29
Austin, TX 78750-2650
USA

(Skriv ut sjekken til DCTI)

Du får kvittering, og du får fratrekk på skatten av donasjonen. Du kan, hvis du vil, spesifisere hvor du vil at dine penger skal benyttes, og vi retter oss etter det. Du kan for eksempel øremerke penger til oppgradering av statistikk-serveren, eller til premie-penger for fremtidige prosjekter. Donasjoner som ikke blir spesifisert, går til en pott som benyttes av distributed.net der det trengs.

dnetware:

helping.org:

Hepling.org er en enkel-å-bruke, nett ressurs laget for å hjelpe folk til å finne frivillige og givende muligheter i deres egne lokal samfunn og lengre unna. De er en ikke-profitt gruppe som ikke tar noen andel av donasjonene som går igjennom dem.

Du kan gjøre en donasjon med hvilket som helst større kredittkort. Distributed.net vil motta 98% av din donasjon, hvor de resterende 2% går mot å dekke kreditt kort transaksjons kostnadene. EIN: 63-1186711

iGive:

Register deg på http://www.igive.com/html/ssi.cfm?CID=1098&MID=3206 Vi får mellom 33 og 55 cents pr. dag for hver gang du klikker på linkene hos iGive. Profileringen der ser ut til å gjøre en god jobb med utvelging av annonser som passer til dine interesser.

Amazon.com:

En prosentandel av salget generert gjennom distributed.net går til DCTI. Research Du kan enten følge en link på den nevnte siden, eller hvis du skal bestille en bok over internett, bruk boksen på samme side. Følg instruksjonene. Du må bestille gjennom distributed.net siden, men du er ikke begrenset til de bøkene vi anbefaler. Alle kjøp som gjøres på Amazon.com via distributed.net resulterer i at en andel tilfaller distributed.net.

Paypal:

https://secure.paypal.x.com/refer/pal=paypal%40distributed.net


{{#html:paypal_form}}