Offisiell annonsering, November 16, 1999

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

Offisiell annonsering

November 16, 1999

Moo!

På vegne av distributed.net, så har jeg den gleden av å kunne annonsere at vi har fullført utvikling, og test fasene av CSC (CS-Cipher Challenge). Vi er nå klare for en full-skala lansering og utsending og oppstart. Den 17de November klokka 00:00GMT vil vi lansere den siste RC5/DES/CSC klienten (dnetc446) og proxier (v311). Selv om vi jobber mot ports for alle platformer, så vil nok ikke alle være klare med engang. Brukere kan besøke CSC websida for mer informasjon når konkurransen starter.

CSC er en kryperings utfordring som er organisert av CS Communications and Systems. Den ble designet for å vare i et år, fra og med 17. Mars 1999. CS Communications and Systems ønsker å demonstrere hvor svak en 56-bit nøkkel er mot "brute force" angrep. Selvfølgelig har distributed.net akseptert utfordringen.

En pris på 10.000 Euro er tilbydd til vinneren. Som vanlig, planlegger distributed.net at pengene skal deles på vår vanlige 60/20/20 metode. 60% av prisen går til den mest populære non-profitt organisasjonen, 20% til vinneren (hvis vinneren er på et lag, 10% til vinneren og 10% til laget), og de resterende 20% går til distributed.net for å dekke kostnader og videre utvikling.

Vi vil også takke de hundre-talls personer som deltok i vår CSC beta iløpet av den siste uka. Testen gikk ganske greit og den assistanse som brukere utviste var utrolig nyttig for å få fjernet de siste feilene i den nye koden.

De nye klientene vil være på http://www.distributed.net/csc/clients.html så vennligst last ned de siste klientene når de slippes og start arbeidet på CSC. Vi tror vi skal klare å få dette prosjektet i boks kjapt så lenge vi alle jobber sammen.

Takk for all støtte. Daniel Baker <dbaker@distributed.net>