Hvordan Hjelpe

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

Hvordan Hjelpe

Les litt mer om prosjektet og last deretter ned riktig klient til ditt OS og maskintype. Hvis du skal installere den på jobben, sørg for å få tillatelse fra system-ansvarlig først!

Hvordan virker det?

Når klienten kjøres, kobler den opp mot en av våre servere og tildeles en blokk data som består av nøkler som skal søkes gjennom på leting etter en løsning. Standard størrelse er 2^32 nøkler, og de fleste datamaskiner gjør ferdig en slik blokk på ca. 30 minutter, avhengig av hvor raskt prosessoren jobber. Jo flere maskiner vi har til å jobbe sammen, jo bedre blir den samlede innsatsen. Hvilken som helst maskin med internett-tilknytning kan brukes. Husk bare å be om tillatelse hvis maskinen brukes av flere, eller er tilknyttet et lokalt nettverk.

Mailing-lister

Hvis du ønsker mer informasjon om klientene eller om distributed.net, kan du melde deg opp på en av våre mailing-lister. Ta en titt på vår side for en oversikt over tilgjengelige lister. Legg spesielt merke til "Announcements List", her finner du viktig informasjon.

Internet Relay Chat

Hvis du trenger hjelp, gå til vår IRC kanal. Se vår irc side for detaljer.

Frequently Asked Questions (Ofte Spurte Spørsmål, OSS)

Vi har nå en FAQ (OSS) tilgjengelig på nett som tar seg av mange spørsmål. Vær vennlig å les dette dokumentet før du sender oss spørsmål.

Internasjonal Hjelp

Hvis du ønsker å kontakte noen på ditt eget språk, gå til vår side for Regional Support. Vi har frivillige som gir assistanse pr. epost på mange forskjellige språk. Der ligger også noen web-sider.

Slagord

Har du et godt slagord til konkurransen? Besøk vår slagord-side og bidra med din idè!

Donasjoner

Besøk vår donasjon-side.

Bannere

Er du kunstnerisk? Kanskje du vil hjelpe oss med å lage en reklame-banner? Her ligger våre nåværende design: bannere. Hvis du har en god design-idè, er du hjertelig velkommen til å sende oss arbeidet ditt, så vi kan bruke det til å tiltrekke flere deltagere til våre konkurranser! Detaljer finner du på samme side.

Web Annonser

Besøk "how to be cool" siden, og finn ut hvordan du kan legge inn en banner med reklame for RC5-prosjektet på hjemmesiden din. Dette er en god måte å vise din støtte på, i tillegg til at det gir sidene dine en smakfull fargetilsetning.

Lagene

For å gjøre det hele mer interessant, har mange valgt å jobbe sammen på lag, istedet for individuelt. Hvis du ønsker å melde deg på et lag, finner du her en liste over aktive lag. Lagene er ofte konsentrerte rundt et spesifikt OS eller maskin-plattform, og kan i mange tilfeller yte assistanse rundt det å kjøre RC5-klienten på et bestemt system.

Rekruttering

Det viktigste av alt: Fortell vennene dine om oss, rekrutter flere CPU'er!! Jo flere, jo bedre!