distributed.net

From distributed.net
Jump to navigationJump to search

Organisationen

Grundad 1997, har vårt projekt nu vuxit till att omfatta tusentals användare runt hela jorden. Många av oss kör bara klienterna, men på vår tacksida hittar du de av oss som administrerar nätverket och bygger programmen.

distributed.net:s beräkningskraft har vuxit till att motsvara mer än 160000 Pentium-II:or på 266 MHz, som tillsammans arbetar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året! Vår infrastruktur har blivit bättre och bättre under de år vi har funnits, och förfinats så till den grad att den kan hantera tiotusentals nya datorer. Gå med du också i det här intressanta sättet att använda datorkraft på. Vi behöver just din hjälp!

Vi Behöver Just Din Hjälp!

Moo!

Det är väldigt enkelt att vara med i de utmaningar vi deltar i. Du behöver bara tanka hem ett litet program, som sedan pratar med vårt nätverk och får en liten del av det totala arbetet med projektet. Programmen använder bara outnyttjad tid på din dator, så när du vill använda datorn kommer klientprogramvaran att automatiskt låta dig göra det. Dessutom, har du den lilla söta kossan med dig... :-)

Det finns mer information här om hur du tankar hem och sätter upp klienten på just din dator.

Andra Små Saker

Här finns ett antal andra små ställen för dig att besöka:

Ytterligare Information

Om du vill veta mer om våra projekt, besök vårt Press-rum och läs pressmeddelandena efter våra senaste segrar - och besök sedan följande länkar: